Ledige stillinger blir publisert her

BIRKELAND AS har eksistert siden 1998. Selskapet har gradvis bygget seg opp, både med maskinpark, ansatte og omsetning. Maskinparken holdes oppdatert med utskifting og stadig fornying til moderne utstyr. Flere av våre maskiner er GPS-styrte. Selskapet kjøpte i 2020 opp T. Halleland AS og ble samtidig en del av Stangeland Gruppen. Vi er i dag den største anleggsentreprenøren på Haugalandet med 80 ansatte, en moderne maskinpark og en omsetning på 170 millioner.
BIRKELAND AS har stort fokus på HMS på arbeidsplassen samt godt arbeidsmiljø for de ansatte. Vi strekke oss til det ytterste for at kundene våre skal bli fornøyd. Adminstrasjonsbygget ligger på Ekrene i Sveio Kommune.

LEDIGE STILLINGER 14/7-21 - TILTREDELSE SNAREST, gjelder alle 5 stillingene. Kontakt Helge Mundal 98220599. Søknad sendes til soknad@birkeland.no 

DRIFTSLEDER

Mange spennende prosjekter er i gang og vi ønsker nå å styrke oss ytterligere innenfor drift og ledelse av prosjekter. I den anledning søker vi nå etter driftsleder med god erfaring og stort engasjement for anleggsbransjen.
DRIFTSLEDER ivaretar daglig operativ ledelse ute i anlegg med ansvar for gjennomføringen av tildelt prosjekt i sammen med prosjektadministrasjonen. Stillingen har ansvar for å optimalisere drift og leveranse i tråd med gjeldene regelverk og opp mot kontrakt.
Vi ser etter deg som har relevant utdanning og erfaring i fra anleggsbransjen. Trives med å være ute i anlegg, involverer, finner gode løsninger og bygger gode team. I tillegg krever stillingen nok struktur til å håndtere, dokumentere og følge opp endringer under veis.
Vi tilby en en arbeidsdag med store muligheter for påvirkning, utvikling og stor variasjon i arbeidsoppgaver i de mest spennende prosjekter.
 
GRUNNARBEIDER, med sans for kvalitet og detaljer!
Vi jobber med et vidt spekter av prosjekter og styrker laget med en grunnarbeider med sans for kvalitet og detaljer.
Du har øye for gode løsninger, liker fysisk hardt arbeid og trives med høyt tempo. Liker å ta ansvar, lære deg nye ting, og ser stadig etter muligheter for effektiv og sikker jobbutførelse.
Som grunnarbeider vil du være del av et team og utføre prosjekter ihht. kontrakt med fokus på gode løsninger, kvalitet og kost. Arbeidsoppgavene vil være innenfor anleggs- og grunnarbeid, bygging av veier og annen infrastruktur, legging og sikring av vann og avløpsnett i tillegg til kai og dam sikring.
Vi ser etter en erfaren grunnarbeider/håndmann, gjerne med ADK bevis og fagbrev innen vei og anleggsfag. Videre er du positiv og har stor grad av yrkesstolthet, evner å tenke tverrfaglig og ser viktigheten av samarbeid og god kommunikasjon.
Hos oss blir du del av et faglig sterkt miljø hvor trivsel står i sentrum. vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med god mulighet for utvikling gjennom ansvar og faglig påfyll.
Løsningsorientert MASKINFØRER
Har du erfaring fra maskin kjøring, brenner for anleggsbransjen og er klar for nye utfordringer er det kanskje deg vi ser etter.
Vi styrker laget med en dyktig anleggsmaskinfører.
Hos oss blir du del av et solid, trivelig og godt fagmiljø som jobber med både store og små prosjekter. Vi har en moderne maskinpark og gode muligheter for en kjekk arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver.
Vi er etter deg som har minimum 3-5 års erfaring og fagbrev som anleggsmaskinfører eller maskinførerbevis. Du har stor Interesse og engasjement for anleggsbransjen, er løsningsorienter og kan jobbe selvstendig. I tillegg tar du ansvar og ser viktigheten av å ivareta daglig vedlikehold på maskin og utstyr. Arbeidsspråket er norsk.
PROSJEKTLEDER
Aktiviteten øker og vi ønsker å styrke oss med en erfaren prosjektleder. Er du klar for nye utfordringer?
Vi jobber med markedets mest spennende anleggsprosjekter og har høy aktivitet. Nå styrker vi vår prosjektadministrasjon og ser etter deg som er rå på planlegging, organisering og gjennomføring av prosjekter.
Som prosjektleder vil du ha hovedansvar for daglig ledelse og gjennomføring av tildelt prosjektportefølje. Du får en sentral rolle i vår prosjektadministrasjon og blir del av et faglig sterkt og ambisiøst team.
Vi ser etter deg som har erfaring i fra ledelse av tverrfaglige prosjekter, gjerne innenfor anlegg, samferdsel og infrastruktur. Deg som ser nytte av planlegging, involvering og organisering for å sikre god flyt og oversikt i prosjektleveransen. I tillegg bør du ha en god kommersiell forståelse.
Vi kan tilby en arbeidshverdag med mulighet for å være med og realisere spennende prosjekter i samme med dyktige og trivelige kollegaer.
ANLEGGSLEDER
Aktiviteten er høy og mange spennende prosjekter står for tur. Nå ser vi etter en driftig og strukturert anleggsleder for å styrke vår prosjektadministrasjon.
Anleggsleder har ansvar for daglig ledelse, tilrettelegging for drift og gjennomføringen av tildelt prosjekter. Arbeidsoppgaver som naturlig inngår er planlegging og oppfølging av ressurser, dokumentasjonsgrunnlag og andre aktiviteter relatert til tildelte anlegg.
Vi ser etter deg som har høyere utdanning, har erfaring i fra ledelse, kontraktarbeid og god kjennskap til anleggsbransjen. Deg vi ser etter er opptatt av å skape gode relasjoner, har oversikt og tilrettelegger for å sikre god flyt og drift i anlegg.
Vi tilby en arbeidshverdag med mulighet for å være med på realisering av spennende prosjekter i samme med dyktige kollegaer.